Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kasım 28, 2009, 11:15:58 am
Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt
Duyurular:

+  Genclerin Ve Daima Genc Kalanların Sitesi
|-+  (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. кσмє∂ι ¢αƒє.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
| |-+  Fıkralar
| | |-+  temel fıkraları
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: temel fıkraları  (Okunma Sayısı 6 defa)
3sQu13_0052
Administrator
Full Member

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 13, 2008, 08:48:44 am »

Temel dava açmış ve ilk duruşmada hakim sormuş:

- Nedir şikayetin?

- Hakim bey bu Temel fıkraları var ya, benle Fadimeyi ağızlarına dolamışlar, bizi rezil ediyorlar. Hepsinden davacıyım. Kim fıkra diye bizi anlatıyorsa onlardan da tazminat talebim olacak.

- Senin adın Temel mi?

- Evet, Temel.

- İyi de, binlerce Temel var. O fıkralar neden senin için anlatılmış olsun.

- Hakim bey, ben çok iyi biliyorum beni kastediyorlar.

Hakim, Temel'i iyice süzdükten sonra "Bak ama" der:

- O Temel fıkralarının çoğu belden aşağı. Oysa sana bakıyorum çelimsiz ve yaşını almış bir Temelsin. O fıkralar senden çok daha genç, güçlü kuvvetli ve çapkın bir Temel için anlatılıyor. Seninle hiç ilgisi yok; bu dava düşer.

- Hakim bey, madem siz böyle takdir ediyorsunuz mesele yok. Demek tevatürmüş, ben değilmişim.

- Evet sen olamazsın, başka Temel'dir onlar. Sana sıra gelene kadaaar.

- İyi hoş da Hakim bey, bu dava için köyden kalktım buralara kadar geldim, boş dönmeyeyim. Hiç değilse o güçlü kuvvetli Temel'den sana bir fıkra anlatayım hakim bey.

- Anlat bakalım.

- Bizim bu iri kıyım pazulu Temel, hakimlerin karılarına çok düşkünmüş.

- Hop, hop, hop... Dur, dur be, ne diyorsun sen..

- N'oldu hakim bey?

- Daha ne olacak? Benim Hakim olduğumu bile bile "Temel hakim karılarına meraklıymış" diyorsun. Ağzından çıkanı kulağın işitmiyor galiba!

Temel "Rica ederim Hakim bey" der:

- Temel fıkrası için karısı güzel binlerce hakim var. Asliyecisi var, sulhçusu, ağır cezasıcısı var. Seninkine sıra gelene kadar; daha çoook var.
scorpion_0052
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2008, 06:06:01 pm »

DURSUN BIR GUN BILGISAYARININ ICINI ACMIS WE SU DÖKÜYORMUS TEMEL GPRMUS ULA NE EDERSIN DEMIS ? DURSUN DA INTERNETTE SÖRF YAPACAGIM DEMIS
scorpion_0052
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2008, 06:08:07 pm »

Birgün Temel ve arkadaşları bir adada mahsur kalırlar.Temel ve arkadaşları kurtarılmayı beklerlerken adanın yanından çıplak ve güzel kızların olduğu bir gemi geçmektedir.
Temel ve arkadaşlarının yanına gelen bu gemi de ki temel ve arkdaslarını bir sartla kurtaracaklarını solerler.sart ise temel ve arkadaslarının mesleklerinin aletleri ile onların cinsel organlarını keseceklerdir.ilk önce birisi gelip ben kasapım der ve c.organını satırla keserler.sonra birisi gelip ben fırıncıyım der ve onun c.organını ekmek bıcağıyla keserler.sıra temele gelince ben dondurmacıyım yalayın hadi bitir bitire bilirsen.
scorpion_0052
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2008, 06:09:11 pm »

Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80'e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"  Sırıtan Masum
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.08 Saniyede 14 Sorgu ile Oluşturuldu